1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22  
עיצוב פנטהאוז בכפר סבא

נסיון ליצור מרחבים חדשים בדירה בבנין ישן, עם עיצוב קומת הגלריה.

נוצר הצורך בפרויקט זה לגלות מימדים חדשים ולחקור מהו קיר, מהי ריצפה, מהו גבול ומהו מרחב. מושגי העיצוב הגיעו מעולם הריקוד. המדרגות הסיבוביות, קורות הפלדה שבמתיחה, פינות הישיבה לרגיעה.

עיצוב עדכני ומודרני, קוו נקי. שימוש בחומרים שונים כמו בטון, פלדה, בד, נירוסטה. עיצוב טוטאלי של כל החללים והחדרים, תוך מתן פתרון לאחסון רב ומקומות עבודה ומנוחה. בקומת הגלריה ניתן לצפות בסרטים ולשמוע מוסיקה. בסלון ניתן להרגע עם יצירות קלאסיות מול הקמין. הנוף הניבט מהחלונות מרהיב ביופיו ולרגע יש תחושה שאנו בארץ אחרת.

כל קיר וכל פינה קיבלו את השימוש והחומר המתאים. ביחד שמחברים את כל הקירות נוצרו חללים מעניינים.

הדירה עברה שינוי כולל, ובחירת החומרים והפריטים נעשו בליווי אישי ביחד עם הלקוחות לכל אורך הדרך.